Bestellen en Factuur
In onze webwinkel kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Voodat u uw bestelling plaatst wordt duidelijk wat de totale kosten zijn. U vult uw gegevens in en gaat daarna naar afrekenen. U kunt hier kiezen voor iDEAL of voor creditcard (Master of Visa). Pas hier laat u uw betaalgegevens achter op een uiterst veilige manier.
U kunt er ook voor kiezen om uw betaling vooraf aan ons over te maken. Dan kiest u als betaalmethode "vooruit betalen". U ontvangt dan direct een digitale factuur per e-mail waarop de betalingsgegevens staan.
  


Indien u uw bestelling heeft geplaatst, dan ontvangt u binnen ca. 2 minuten op het door uw opgegeven e-mailadres een digitale factuur/bestelbevestiging. Uw betaling is dan geautoriseerd. Normaliter hebben wij de verhuisdozen altijd op voorraad en dan verwerken wij uw bestelling nog dezelfde dag.

Indien u geen bevestiging ontvangt per e-mail, dan kan het zijn dat u een verkeerd e-mailadres heeft opgegeven of dat er iets is misgegaan. Neem dan voor de zekerheid contact op met onze servicedesk. Zij helpen u graag verder.

Bezorging & retournering
U ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer de verhuisdozen worden bezorgd. Er dient iemand ter plaatste aanwezig te zijn op deze afgesproken bezorgdatum om de bestelling in ontvangst te nemen.
Genoemde prijzen zijn inclusief 1x transport. LET OP: eventuele extra bezorgritten omdat de 1e afleverpoging niet is gelukt of evt. retourtransporten zijn altijd voor uw rekening en/of worden met u verrekend indien wij het extra transport verzorgen. Zie ook de emailbevestiging welke u na bestelling van ons ontvangt.

Voor afleveringen in België en Duitsland wordt een toeslag berekend van minimaal 20 euro per pallet en voor de Waddeneilanden minimaal 50 euro. De definitieve pallettoeslag en de leverdatum wordt altijd vòòr aflevering aan u doorgegeven, uiteraard kunt u de bestelling dan ook alsnog annuleren. Tijdens het bestelproces treft u de toeslag niet aan omdat het mede afhankelijk is van uw postcode gebied en u de zending ook op een ander gewenst adres kunt laten afleveren en zodoende zelf voor het extra transport kunt zorgdragen. Aflevering in het buitenland of op de Waddeneilanden kan evt. 1 tot 2 dagen langer duren maar is vaak ook al wel de volgende werkdag te realiseren.

Als u de zending wilt retourneren dan is dat uiteraard mogelijk binnen 7 dagen. Na retourontvangst van de dozen en vaststelling dat geen van de dozen is gebruikt, zullen wij u het aanschafbedrag van de dozen restitueren.  De pallets dienen voorzien te zijn van de originele straps waarmee de goederen vaststaan, de dozen dienen per sets a 15stuks voorzien te zijn van de bundelbandjes en de goederen dienen vrij te zijn van schade. Administratie- en transportkosten alsmede evt. toeslagen (bijv. buitenland- of veerponttoeslag), komen nadrukkelijk niet voor restitutie in aanmerking.

Veilig bestellen en betalen
Onze website heeft een SSL beveiligde betalingsprocedure. SSL (Secure Socket Layer) is de meest toegepaste beveiligingsmethode; dit protocol zorgt ervoor dat uw gegevens onderweg niet door derden onderschept kunnen worden. Op onze website zijn de pagina's waar u uw bankrekeninggegevens of creditcardgegevens gaat invullen volledig veilig.

U kunt bij ons met iDeal betalen of via Mastercard of Visacard.

Betalen met iDEAL; wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. |
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank.

Betalen met creditcard: VISA en Mastercard
Het is ook mogelijk om met creditcard te betalen. Wij bieden Master of Visa aan.
In onze internetkassa komt u in een volledig beveiligde omgeving terecht. Pas in deze omgeving vragen wij uw creditcardgegevens achter te laten.
Voor extra beveiliging vragen wij uw CVC code. CVC staat voor Card Validation Code. Deze code bestaat uit de laatste drie cijfers van de nummerreeks die u op de strip aantreft waarop u uw handtekening heeft gezet aan de achterzijde van uw creditcard. Deze unieke code kan worden gevraagd door internetwinkeliers en biedt extra veiligheid bij uw betaling.

Voor verdere vragen kunt u onze veelgestelde pagina raadplegen.